Anti age ?



   pureskin använder helt rena kallpressade vegetabiliska oljor - och alla
naturliga oljor har olika egenskaper eftersom de har olika sammansättning av
fettsyror, vitaminer, antioxidanter mm.


    Macadamiolja (Macadamia ternifolia) består av 20% palmitolsyra, som finns naturligt i vårt underhudsfett.
Med åldern så minskar mängden palmitolsyra i huden, och eftersom den är viktig för hudens vitalitet är det bra att tillföra den. Man kan då säga att denna olja är en "anti age" olja.


Den passar också mycket bra för torr hud och hjälper då huden att behålla sin fuktighet.

Den är utmärkt till ögoncreme, massageolja eller hudolja för cirkulationsproblem.
Detta är bara några exempel på användningen av en underbar olja!


   Nyponfröolja (Rosa affinis rubiginosa) tillhör den lilla, exklusiva grupp av vegetabiliska oljor med högt innehåll
av alfalinolensyra (25-35%), som är en nyttig omega 3-fettsyra.

Den innehåller också naturligt A-vitamin, som regenererar huden och håller den ung.


Kallpressad rapsolja (Brassica napus) innehåller naturligt E-vitamin (som bromsar cellernas åldrande).
Den innehåller dessutom naturliga antioxidanter och nyttiga omega 3-fettsyror.

                      

Alla rena naturliga oförstörda (oprocessade) vegetabiliska oljor

kan användas av alla - i alla åldrar.

När en creme designas så väljs sammansättningen av oljor efter hudtyp

och den effekt man vill uppnå.


 

Inom den konventionella hudvården tar man fram egna patenterade kemiska konstruktioner, och sammansatta molekyler som sägs skall kunna aktivera och föryngra.

Man vill locka en mycket köpstark grupp kvinnor, som är villiga att testa allt för att skjuta upp hudens naturliga åldrande.


Naturkosmetiken använder bara helt naturliga oljor,
som innehåller det som våra hudar naturligt består av - och behöver !


Må alla ansikten få riktig näring och slippa syntetiska konstruktioner och produkter.
 Hälsn. Pia/pureskin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0