ansiktsrengöring varje kväll, mild och skön som inte torkar ut huden.

pureskins nyhetsbrev nr: 94.  19 maj -14.

Det var längesedan vi skrev om RENGÖRING. Det är så viktigt att huden på kvällen får bli av med smink och civilisationens föroreningar och bli riktigt ren utan att bli uttorkad. Huden kan då ta upp den närande nattcremen.

pureskin har två tvättar för ansiktet, som milt och skonsamt rengör utan att torka ut huden. Just nu har båda två specialpris och kostar 115 kr/st. (ord. pris 145 kr) Gäller till 19 juni-14

Båda masseras in på torr eller fuktig hud och sköljs sedan av med ljummet vatten. Båda innehåller sköna oljor som tar hand om de fettlösliga föroreningarna. Den vattenlösliga smutsen tas om hand av tvättsubstans, och det är här de båda tvättarna skiljer sig åt.

face cleaning innehåller Betain som framställs av vegetabiliskt fett. Det är godkänt av Naturskyddsföreningen som "Bra Miljöval" och bryts ned till 98%. Den här tvätten löddrar något och har en doft av citrus från fyra eteriska oljor. 

face cleaning 100% eco/ecoCert innehåller Såpnöt, dvs frukter från träd i norra Indien, som innehåller ett helt naturligt saponin/tvålämne som är Eco och 100% biologiskt och passar bra för känslig hud. 100% nedbrytbart. Den här tvätten löddrar inte och innehåller inga eteriska oljor men har en svagt örtig doft av ekologiskt Rosmarin vatten.

cleansing mousse är en ljuvlig tvålmousse, med ett rikt, milt och mjukt lödder för hela kroppen och en fin doft från ros och citrus. I flaska med specialpump som ger skum. Finns även i refill.

shampoo  ger mjukt, rent hår och frisk hårbotten med mild sockertensid och guarmjöl.

face peeling är en djuprengörande näringsmask med aloe vera, välgörande oljor, vit lera, papaya extrakt, mjölksyra och spirulina.

Läs mer om varje produkt i butiken, där alla ingående ingredienser klart och tydligt redovisas.

För att alla pureskins fina kunder ska få en bonusburk "care", så gäller detta ytterligare en månad när du handlar för minst 400 kr.

Välkommen till butiken   www.pureskin.se   som är öppen dygnet runt och skickar det du behöver med nästa post.

En härlig sommar med tid att njuta av naturens överväldigande skönhet önskar Pia/pureskin.

 

 

 

 

 

 

 

 


Soltorr vårhud? akuthjälp från pureskin.

Våren är en tuff tid för ansiktet. Vi vill ju så gärna vara i solen, men sol och vind torkar ut huden och ansiktet behöver hjälp att hålla fukt och behöver extra mycket smörjning just nu. Både på dagen och på natten, då återhämtning och reparation sker.
 
pureskin föreslår  face serum 100% eco.  Den innehåller 100% närande eco-oljor och lite bivax som ger dig omedelbart babymjuk och nöjd hud. Den har specialpris fram till 19 maj.
Vill du hellre ha en creme så är rainforest care alldeles underbar! Tre unika oljor från Amazonas regnskog gör  huden smidig och elastisk.
 
Välkommen till butiken som sänder det du behöver med nästa post.
Just nu en bonusburk "care" om du handlar för 400 kr.
Det finns mycket att läsa i butiken, bla allt om alla ingredienser och riktigt mycket kundrespons.
www.pureskin.se
 

RSS 2.0