Dagcreme eller nattcreme

  Dag - eller nattcreme?   Hos pureskin är skillnaden de ingående oljorna.

Dagcremen innehåller lättare oljor, som snabbare absorberas av huden. De passar bäst till en ung och fortfarande fuktig hud och till sommarens höga luftfuktighet och värme.

Nattcremen innehåller kraftigare oljor, som inte absorberas så snabbt. De passar bäst till den torra - eller mognare huden och för vinterns torra inomhusklimat, då huden behöver all hjälp att hålla fukt och elasticitet.

pureskins cremer har flytande konsistens för att passa airlesspumpflaskorna. Det är en överlägsen förpackning som håller cremen färsk och fin och skyddar mot både ljus och syre (som förkortar livslängden hos en naturlig creme).  Dessutom ger pumpflaskan mycket bra skydd mot bakterier.

En kraftigare creme får pureskin genom att använda  tex fast kokos, sheasmör, kakaosmör, jojobaolja eller bivax.

Den konventionella cremen i burk görs ofta fastare med större mängd emulgering, mer silikoner och annan utfyllnad. Dvs. mer kemi.

Lite emulgering måste en creme ha, för att oljorna ska kunna blanda sig med vattenfasen, men pureskin använder så lite emulgering som möjligt. Även den är eko certifierad.  Därför blir både dag- och nattcremen flytande och därmed också lätt att massera in. Ansiktet gillar mjuk och kärleksfull massage!  

            Välkommen till butiken www-pureskin.se.      Tag hand om dig på bästa sätt!

                    

   

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0