Hjälp för torra, fnasiga läppar

Pureskins nyhetsbrev nr: 116.    24 april -16.

rainforest care har månadens specialpris. Lika mycket eco som alla de andra cremerna och oljorna  kommer från Amazonas i Peru. En flaska kostar nu 160 kr. Ord pris 190 kr. Gäller fram till 30 maj.

Dessutom ett bonus-lip till alla kunder. Även detta gäller fram till 30 maj.

Förra månadens specialpris för face care eco och face carenight eco gäller till valborg. 150 kr /flaska om du snabbar på.

Läpp-vård:

Huden på läpparna är tunn och påverkas av torr luft, sol, vind, och kyla och känner av mat som är starkt kryddad, salt eller syrlig. Torra, fnasiga eller spruckna läppar är obehagligt och alldeles onödigt. Ser ofta manliga läppar, både live och på TV, som skulle behöva smörjas. Känner då sån lust att ge/skicka pureskins lip-balm till läpparna som ber om att bli omskötta.

När inte läpparnas eget hudfett räcker till måste vi hjälpa till.

De flesta av nyhetsbrevets läsare känner väl till pureskins 100 % ekologiska lip balm. Den innehåller tre ingredienser: bivax, kokos och olivolja som ger näring, mjukhet och skydd.

Fram till 30 maj medföljer en lip-balm till alla kunder - för dig eller till någon i din närhet som behöver den. Lyckliga läppar till alla!

Välkommen till butiken www.pureskin.se

Sol och värme till alla i hela vårt avlånga land önskar Pia/pureskin.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0