Samtal med djuren i vår närhet

 
Ny bok om att tala med djuren!       Boksläpp 31 mars -15.

Att tala med djur - Är det möjligt? Hur går det till? Varför?

Det är frågor som får svar i denna bok.

De flesta som lever med djur "känner" vad de vill, men att samtala med  dem ger så väldigt mycket mer. De har ett fullständigt medvetande och har mycket att säga oss, som ger ökad förståelse, insikter, respekt och djup kärlek. I den här boken får du följa hur allt började och våra samtal med hundar och hästar, som är de djur vi lever mycket nära. Vi har också samtalat  med älg, räv och korp. 

Boken har en kraftfull text och mycket fina färgbilder. Den gör dig varm och glad och tacksam över att få leva med dessa goda och kärleksfulla djur!

En bok för alla djurvänner!  En bok från djuren till oss alla!

           "Samtal med djuren i vår närhet "  

Författare: Helena Frykstrand och Pia Haxner.      

      Alla kan lära sig att förstå djuren bättre!

Pia började kommunicera med sina djur när hon var över 70 år. Förr hade hon anlitat speciella djurpratare. Helena hade tidigare haft förmågan men glömt bort den.

När vi började kommunicera med djuren förstod vi att de har ett fullständigt medvetande. Det gör att vi kan ta vara på våra arters olikheter. Vi får ökade insikter ur ett annat perspektiv än människans.

Djuren har förståelse för oss och vårt agerande, mycket mer än vad vi kanske tror eller förstår. De lever i nuet, de är ärliga och har inga förutfattade meningar. Vi har så mycket att lära av den villkorslösa kärlek som de ger till andra djur och människor. Djuren ger utan att ha en tanke på vad de får i gengäld.

Att ha en dialog med djuren gör att vi kan mötas och samarbeta. Det berikar båda parter och vi behöver då inte leva i parallella världar. När vi möts i en dialog kan vi förstå varandra bättre och anpassa oss till våra olikheter. Vi kan korrigera våra beteenden som stör och göra samarbetet så mycket enklare.  Det breddar vår kompetens och gör samvaron till en gemensam glädje.

 

Boken kostar 200 kr plus 35 kr porto

och finns på   pureskin.se    ("böcker")     Payson direktbetalning eller Klarna faktura

Den finns också på vår webbshop   helheten.tictail.com      Klarna faktura

och om någon/några veckor även hos nätbokhandlarna.

 

                                                          

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0