ansiktscremen där alla ingredienser är eco/ecocertifierade

                                                                   

                       

pureskins naturliga ekologiska hudvårdsprodukter

ger din hud det den behöver, vill och kan ta upp.

Basen är rena, kallpressade ekologiska oljor och Aloe Vera.  Emulgatorn är sådan som finns i livsmedel och inget konserveringsmedel används. Som bakterieskydd används örtextrakt från basilika och ris.  Naturliga eteriska oljor från växter och blommor ger ljuv doft.

Alla ingredienser är eco/ecoCertifierade och de är fullt ätbara, fullt nedbrytbara  och skadar varken natur, djur eller människa .

hx pureskin är ett litet Sörmländskt familjeföretag som gör alla produkterna i eget lab och säljer bara direkt till kunder från vår webbutik. Du får alltid färsk, nygjord hudvård till ett lågt pris. Vi skickar med nästa post och gillar kundkontakt och svarar snabbt på mejl.

Vi satsar inte på marknadsföring, tjusig reklam eller ständigt nyfixad hemsida. Ej heller på återförsäljare. Allt sådant ger produkterna ett mycket högre pris, som i slutändan betalas av kunden.

Välkommen till webbutiken som är öppen dygnet runt och skickar det du behöver med nästa post.

Snygga bilder skulle kunna sättas in här - men jag är inte bra på det - titta in i butiken, där finns bilder och framför allt: alla ingredienser tydligt och fattbart redovisade.

Välkommen till www.pureskin.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0