Människan vaknar - vägen till femte dimensionen

 

 

 

Det här livet vi lever nu är varken vårt första eller det sista. Vår själ är odödlig och vi återföds gång på gång till dess vi fått den kunskap, som det hårda livet här i tredje dimensionen kan ge oss.

Den här boken förklarar varför tredje dimensionen är en skola för oss, en hård skola.

Den berättar också om det vi kallar "döden", och livet i fjärde dimensionen.

Och hur livet är i femte dimensionen.

Den är för alla som känner att det finns så mycket mer än det som pågår här.

En bok jag varmt rekommenderar! 

Människan vaknar - vägen till femte dimensionen

är lektioner från femte dimensionen där vår läromästare Herr Fors lever. Vi får jämföra livet där med det liv vi lever här i tredje dimensionen.

"Mänskligheten kommer inte att uppgå i femte dimensionen som en enhetlig massa. Varje individ bearbetar sin egen utveckling genom att göra erfarenheter av alla slag. När en människa genom sina upplevelser har lär sig det som hon kan lära sig i tredje dimensionen så föds hon i den femte. Det finns inga genvägar dit, ni måste alla vara upplysta och medvetna varelser för att kunna utvecklas vidare i den femte dimensionen", säger Herr Fors.

Människan vaknar - vägen till femte dimensionen ger de kunskaper och insikter som behövs för att vakna, få ett vidgat medvetande och SE på vårt liv i tredje dimensionen och hantera det som sker här.

Att fokusera på den egna medvetenhetsutvecklingen är viktigt. Lika viktigt är att finnas till för varandra, att stå upp för orättvisor och agera när det går att påverka.

Med kunskap kommer möjlighet att förstå Jordens storhet, själens odödlighet, tillämpningen av de universella livslagarna och kärlekens funktion. Det  är hög tid för detta nu.

Rykande färsk, kom från tryckeriet igår.

Kostar 200 kr och kan köpas i pureskins butik.

  www.pureskin.se   under "böcker"

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0