pureskins naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter....

 

                      

.... ger din hud det den behöver, vill och kan ta upp.

Basen är rena, kallpressade ekologiska oljor och Aloe Vera.  Emulgatorn är sådan som finns i livsmedel och inget konserveringsmedel används. Som bakterieskydd används örtextrakt från basilika och ris.  Naturliga eteriska oljor från växter och blommor ger ljuv doft.

Alla ingredienser är eco/ecoCertifierade och de är fullt ätbara, fullt nedbrytbara  och skadar varken natur, djur eller människa .

pureskin är ett litet Sörmländskt familjeföretag som gör alla produkterna i eget lab och säljer bara direkt till kunder från vår webbutik. Du får alltid färsk, nygjord hudvård till ett lågt pris. Vi skickar med nästa post och gillar kundkontakt och svarar snabbt på mejl.

Vi satsar inte på marknadsföring, tjusig reklam eller ständigt nyfixad hemsida. Ej heller på återförsäljare. Allt sådant ger produkterna ett mycket högre pris, som i slutändan betalas av kunden.

Den ”vanliga hudcremen” kan inte huden ta upp, den ligger kvar på hudens yta och du känner dig mjuk för stunden, men när du tvättat ansiktet, så är det lika torrt som förut.

Den cremen innehåller ofta flera olika silikoner, acrylater, paraffin och många kemiskt processade ämnen. Oljorna är kemiskt förändrade och kanske finns där också mineraloljor och parabener. Kemisk-teknisk industri påverkar dessutom miljön negativt både vid tillverkning och utsläpp.

                       Varför används ämnen som är skadliga för både huden och naturen?

En creme som transporteras långt och ska klara lagring under lång tid hos grossister och i affärer måste ha mycket lång hållbarhet och då är silikoner och kemiskt konstruerade ämnen både praktiskt och nödvändigt att använda – och så har de ett mycket lägre pris.

                        Välkommen till pureskin om du vill få en ny, frisk och tacksam hud!

                                                                www.pureskin.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0