pureskins nyhetsbrev nr 109.. 21 sept - 15.

pureskins nyhetsbrev  nr: 109.  21 sept. -15

 

Nu börjar hösten kännas och synas i naturen, och snart stängs fönstren, luftkonditioneringen drar igång och centralvärmen sätts på.   

Två sorters alldeles nygjorda dagcremer väntar på att få spridas över landet och göra sitt jobb: att ge nöjda hudar åt alla!  Båda cremerna  innehåller lika mycket  kallpressade, ekologiska oljor från Macadami, Oliv, Solros och Passionsfrukt. face care eco innehåller desutom 35% Aloe Vera och lite eteriska oljor, som ger en svag doft. face care 100% eco/ecocert innehåller 65% Aloe Vera och lite blomhydrolat. Cremen har ingen doft och passar även honom.

Den torra huden kan behöva en kraftigare creme. Det finns två härliga nattcremer i butiken: face care night  och face care night 100%eco/ecocert.  Även här är oljorns sammansättning ungefär de samma, men 100%-aren innehåller mer Aloe Vera och inga eteriska oljor. Båda är bra som dygnet-runt-creme.

Ett mellanting mellan dag- och nattcremerna är rainforest care. Lika ekologisk som de andra, men oljorna kommer från Amazonas regnskog i Peru.

Alla cremerna är förpackade i vita 50 ml airless pumpflaskor och kostar 190 kr/st.

Har du problem med hårbotten som kliar och är irriterad? Många hör av sig och berättar att de inte längre klarar av hårprodukternas kemikalier.  pureskins shampoo  med mild sockertensid och guarmjöl ger en frisk hårbotten och mjukt och rent hår.  Shampoot är koncentrerat och drygt och har blivit en storsäljare. 140 kr för en 150 ml flaska.

30 september lottar vi ut en flaska face peeling.  Det är en mjuk och skönt exfolierande näringsmask med välgörande oljor, Aloe Vera, Vit lera, Papaya, Spirulina, Mjölksyra, Apelsin och Grape. pureskins facebooksida har varit vilande alldeles för länge nu. Vill du vara med i utlottningen så  gå in på pureskin  och skriv varför du skulle vilja få vår peeling och vi blir SÅÅ tacksamma om du gillar och delar!

Fri frakt vid köp för 500 kr, annars kostar frakter 29 kr. Nu skickar vi allt med A-post, som ska vara hos dig dagen efter postning.

Beställer du tre produkter medföljer ett  lip balm 100% eco  utan kostnad. Det är ett skönt läppcerat, som  innehåller Olivolja, Kokos och Bivax, och endast detta. Alla läppars bästa vän! Gäller fram  till 10 oktober för nyhetsbrevets läsare, men bara om du skriver LIP på din beställning. Värde 45 kr.

Kan du - eller känner du någon som kan anpassa vår butik www.pureskin.se  till mobiler och paddor? Vår shop Textalk har en "enkel" manual för detta, men det är alldeles för mycket som är främmande för mig. Finns det någon som vill göra ett snyggt jobb, har "hudvårdskänsla" och kan tänka sig ersättning i produkter, så hör av dig.

En härlig höst önskas till alla!   Pia/pureskin       info@pureskin.se

Välkommen till butiken, som är öppen hela dygnet och skickar med nästa post. www.pureskin.se 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0