pureskins nyhetsbrev nr: 97. 19 september -14.

Bonus för dig som handlar för 500 kr är nu en burk ljuvlig body-butter. 50 ml lyx för hela dig med kokos, kakaosmör, olivsmör och passionsfruktolja med doft av ananas, mango, kiwi, apelsin och ros.

20 burkar väntar på att skickas iväg, när de är slut blir det en 150 ml flaska med body-milk. Detta gäller fram till 19 oktober.

För många hudar börjar det bli dags för en kraftigare ansiktscreme.  pureskin har två att välja på: face care night eco  och face care night 100% eco/ecoCert.

Båda innehåller macadamiolja, olivolja  och aloe vera. Den första även sheasmör och lite eteriska oljor, den andra innehåller kakaosmör, högre halt av aloe vera och inga eteriska oljor.  Båda finns i 50 ml airless pumpflaska och kostar 190 kr/st.

En fråga har inkommit: "Behövs ögoncreme?" Alla hudar är unika och olika tunna och känsliga.  eye care eco är en lätt och mjuk creme utan varken aloe vera eller eteriska oljor. Den är gjord för den känsliga huden kring ögonen, den gör huden elastisk, slätar ut fina linjer och känns sval och skön.  30 ml airless pumpflaska 175 kr.

Själv använder jag helst nattcreme dygnet runt, men tar den creme som står närmast - till hela ansiktet inkl. ögon, hals och händer. Alla pureskins cremer går att använda till allt - även på smörgåsen, men komplettera då med lite örtsalt.

I den nya butiken behöver du inte logga in. Betalningsalternativen är Klarna faktura eller PaysonDirekt  med kort, internetbanker eller Nordea.

Välkommen till butiken  www.pureskin.se

En fortsatt härlig och lång höst önskar Pia/pureskin.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0