Ny bok: Människan vaknar - Långskallarna.

          Vill puffa för vår nya bok, som bland annat handlar om ett märkligt folkslag, Långskallarna i Peru.

                                   Vi visar den på bokmässan i Göteborg 25 - 28 september.

Människan vaknar - Långskallarna.

Av Helena Frykstrand och Pia Haxner

Vi måste vakna upp ur vårt tekniska dagdrömmeri, är den flammande appell som Långskallen Cheeta förmedlade till de båda författarna. Hela vår nuvarande civilisation är hotad om vi inte genast börjar samarbeta med naturen.

Pia och Helena reste till Peru för att utforska de fynd av Långskallar som påträffats där. Men resan fick ett helt annat innehåll när Cheeta kom in i bilden. Det blev en resa genom flera dimensioner. Cheeta undervisade dem om hur hennes förfäder levde med kärleken som samhällssystem.

Långskallar är en ras, ett folkslag som bland annat hade mycket större och längre skallar än genomsnittsmänniskan.  Sådana skallar har hittas över hela jorden och särskilt många i Paracas, Peru. Många av Egyptens faraoner var Långskallar, till exempel Tuthankhamon och  Echnaton,  liksom Nefertiti och hennes döttrar.

Nyligen undersökta DNA prover från en välbevarad Långskalle visar att den delvis har samma DNA som dagens människa, men den har också annat DNA, som inte finns i mänskligt eller djuriskt liv här på jorden. Vi ser det som bevis på att Långskallarna härstammar från en annan planet. Boken innehåller information och bilder på Långskallar och andra avvikande skallar.

Mer info:   helheten.info

Boken finns att köpa på helheten.tictail.com


Kommentarer
Postat av: Lo Högberg - Nämforsens Kvinnominne

Hej!Vi vill Tacka för böckerna Hels Vi och gåvan ni gav Blå Gudinnan! Vi gör reklam för er i vår Gudinneutställning här i Näsåker! Önskar nu även köpa era andra böcker...Mörkrets Gud, Glappet och Människan vaknar-långskallarna! Vi önskar även inbjuda er till oss...för ett föredrag + bokförsäljning kanske ? Hör av er! Vänligen Lo Högberg Ängsvägen 22 88030 Näsåker

Svar: Hej Lo,låter trevligt! Vi har ett föredrag i Örebro 25 febr. Helena bor i Götene och jag i Eskilstuna och resor ÄR jobbigt, men vi kan väl höras av när snön förvinner och vägarna blir farbara, och dagarna längre och ljusare.
Jag skickar gärna de tre böckerna du önskar. Vi väntar den senaste från tryckeriet om två veckor. Jag mejlar dig info om den boken. "Människan vaknar - vägen till femte dimensionen" -
En oerhört stark bok!! Postar dina böcker imorgon om vägarna är farbara.
Återkommer alltså från vanlig dator, tittar inte in här så ofta.
Hälsningar Pia Haxner.


Pia Haxner

2015-01-11 @ 12:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0