Ny bok: Människan vaknar - Långskallarna.

          Vill puffa för vår nya bok, som bland annat handlar om ett märkligt folkslag, Långskallarna i Peru.

                                   Vi visar den på bokmässan i Göteborg 25 - 28 september.

Människan vaknar - Långskallarna.

Av Helena Frykstrand och Pia Haxner

Vi måste vakna upp ur vårt tekniska dagdrömmeri, är den flammande appell som Långskallen Cheeta förmedlade till de båda författarna. Hela vår nuvarande civilisation är hotad om vi inte genast börjar samarbeta med naturen.

Pia och Helena reste till Peru för att utforska de fynd av Långskallar som påträffats där. Men resan fick ett helt annat innehåll när Cheeta kom in i bilden. Det blev en resa genom flera dimensioner. Cheeta undervisade dem om hur hennes förfäder levde med kärleken som samhällssystem.

Långskallar är en ras, ett folkslag som bland annat hade mycket större och längre skallar än genomsnittsmänniskan.  Sådana skallar har hittas över hela jorden och särskilt många i Paracas, Peru. Många av Egyptens faraoner var Långskallar, till exempel Tuthankhamon och  Echnaton,  liksom Nefertiti och hennes döttrar.

Nyligen undersökta DNA prover från en välbevarad Långskalle visar att den delvis har samma DNA som dagens människa, men den har också annat DNA, som inte finns i mänskligt eller djuriskt liv här på jorden. Vi ser det som bevis på att Långskallarna härstammar från en annan planet. Boken innehåller information och bilder på Långskallar och andra avvikande skallar.

Mer info:   helheten.info

Boken finns att köpa på helheten.tictail.com


pureskins nyhetsbrev nr: 97. 19 september -14.

Bonus för dig som handlar för 500 kr är nu en burk ljuvlig body-butter. 50 ml lyx för hela dig med kokos, kakaosmör, olivsmör och passionsfruktolja med doft av ananas, mango, kiwi, apelsin och ros.

20 burkar väntar på att skickas iväg, när de är slut blir det en 150 ml flaska med body-milk. Detta gäller fram till 19 oktober.

För många hudar börjar det bli dags för en kraftigare ansiktscreme.  pureskin har två att välja på: face care night eco  och face care night 100% eco/ecoCert.

Båda innehåller macadamiolja, olivolja  och aloe vera. Den första även sheasmör och lite eteriska oljor, den andra innehåller kakaosmör, högre halt av aloe vera och inga eteriska oljor.  Båda finns i 50 ml airless pumpflaska och kostar 190 kr/st.

En fråga har inkommit: "Behövs ögoncreme?" Alla hudar är unika och olika tunna och känsliga.  eye care eco är en lätt och mjuk creme utan varken aloe vera eller eteriska oljor. Den är gjord för den känsliga huden kring ögonen, den gör huden elastisk, slätar ut fina linjer och känns sval och skön.  30 ml airless pumpflaska 175 kr.

Själv använder jag helst nattcreme dygnet runt, men tar den creme som står närmast - till hela ansiktet inkl. ögon, hals och händer. Alla pureskins cremer går att använda till allt - även på smörgåsen, men komplettera då med lite örtsalt.

I den nya butiken behöver du inte logga in. Betalningsalternativen är Klarna faktura eller PaysonDirekt  med kort, internetbanker eller Nordea.

Välkommen till butiken  www.pureskin.se

En fortsatt härlig och lång höst önskar Pia/pureskin.

 


RSS 2.0