regnskogsoljor från Amazonas

pureskins nyhetsbrev  nr: 91.  19 januari -14.

Är just hemkommen från Peru med underbara nypressade oljor från Amazonas regnskog. rainforest care har månadens specialpris. Kostar nu 150 kr flaskan (ord. 190 kr). Den innehåller tre unika regnskogs oljor, som är kallpressade och Eco. Det är en mycket skön dygnet-runt-creme, som återfuktar och håller huden mjuk och smidig.

face serum 100% eco och eye care eco har båda fått nya förpackningar. Fortfarande 30 ml, men glaspumpflaskan är ersatt av en vit airless pumpflaska, som skyddar mot både ljus och luft.

I Lima regnar det aldrig, men varma fuktiga vindar från Stilla Havet räcker för palmer och träd, och med en temp över 32 grader hölls ansiktet (och hela kroppen) ständigt fuktigt och behövde ingen smörjning.  Besökte också Agroindustrias Osho, oljepresseriet som gör våra oljor. Frukter från Amazonas blir där till kallpressade oljor och näringstillskott. Allt är ekologiskt och Fairtrade.

I år firar pureskin 10 år! Tack alla ni trogna kunder som följt oss genom åren! Och mycket välkomna är de många nya kunder som strömmat till, särskilt märkbart de sista året. Vi är så glada över kontakt, mejl, inspiration och respons från er alla!

Nu ser vi fram mot en ny härlig Vår - ta hand om dig!  

 Välkommen till butiken som är öppen dygnet runt och skickar med nästa post.                                              www.pureskin.se          Hälsn. Pia/pureskin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0